De GenderAid is online!

Ein-de-lijk is het zover: De GenderAid website is online! We zijn enorm trots dat we de website vanaf deze maand met jullie mogen delen. De afgelopen jaren hebben we er met z’n allen heel hard aan gewerkt, en het resultaat mag er zijn!

De GenderAid is toegankelijk voor iedereen die zich verder wil verdiepen in genitale genderchirurgie. De website bevat informatie over de verschillende behandelopties en alles wat bij deze behandelopties komt kijken. Daarnaast kan je met de voorkeurswijzer bepalen wat jij belangrijke eigenschappen vindt van een behandeling en alle behandelopties naast elkaar vergelijken.

Bekijk de website hier of ga naar: www.genderaid.org.

Goed om te weten: de website blijft continu vernieuwen om de informatie zo actueel mogelijk te houden. We wilden niet langer wachten om de website online te brengen, dit betekent wel dat we bijvoorbeeld nog niet al het beeldmateriaal binnen hebben. De site zal dus de aankomende weken nog veel veranderen. Heb je vragen of aanvullingen? Laat het ons dan vooral weten door een mail te sturen naar info@genderaid.org!

Vorige
Vorige

Animator/Illustrator Gezocht!

Volgende
Volgende

We zijn er bijna…